Træplanteskole

Takket være et godt samarbejde med omkring ti avlere, er træer i beholdere fra træplanteskolen "t Kempke udvalgt med omhu. Dette sikrer en høj trækvalitet..

Pleje

 

Træplanteskolen "t Kempke bruger en pottejordsblanding, som indeholder osmocote plus. Denne gødning giver den ønskede næringsdosering i de første 9-12 måneder efter plantning i potter, og sikrer, at produktet fortsætter med være visuelt attraktivt i din have, eller hvis det sælges engros. Desuden har træerne i beholdere på den særlige mark god plads til at vokse, og vandingen er helt computerstyret. Takket være dette bliver træerne passet korrekt og omhyggeligt.

Klar til salg
 

Det er ikke kun træerne, der får en ordentlig pleje, "t Kempke er ikke blot leverandør, men tilbyder også serviceydelser. Takket være samarbejdet med forskellige avlere, tilbyder træplanteskolen "t Kempke tet bredt og innovativt sortiment. Dette sortiment er gjort helt klar til salg. Træerne er udstyret med moderne mærkater med fotos, og plante- og pasningsoplysninger. Når de leveres til dig med egen transport, kan de eventuelt også være forsynet med præsentationsmateriale. Du kan også henvende sig til os for at få en færdig prismærkning af din ordre, i dette tilfælde udstyres alle planter med en mærkat med stregkode, din salgspris og dit logo. Træplanteskolen "t Kempke samarbejder altid gerne med dig, og vil meget gerne være "your partner in green".

Bring nature home

Du behøver ikke at gå langt for at nyde naturen. Hvis du omdanner din have til et frodigt paradis med planter og træer, kommer naturen meget tæt på. For hvis der er noget, der signalerer natur, så er det træer. Derfor bringer træplanteskolen "t Kempe det bedste frem i hvert enkelt træ, så alle kan få mest mulig glæde af naturlige omgivelser i nærheden af deres eget hus. Som træplanteskolen "t Kempe siger: "Bring nature home".

Boomkwekerij 't Kempke

Marktplaats 5a
4043 JX Opheusden


T. +31 (0)488 441 567
info@kempke.eu