Vores firma

Træplanteskolen "t Kempke er specialiseret i dyrkning af træer i beholdere. Disse træer dyrkes med stor omhu på en 10 hektar stor mark. Familien Van Meerten har drevet denne træplanteskole beliggende i Opheusden i årevis. Familienvirksomheden har udviklet sig til at være en komplet leverandør af træer og planter i eget land, men også i Belgien, Tyskland, Polen og Norden. Og fordi træplanteskolen "t Kempke har deres egen lastbil, kan de levere træer og planter på en skånsom og hurtig måde fra Betuwe-regionen til alle steder i Holland og i udlandet.

Historie: Siden 1980
 

I 1980 begyndte Jan van Meerten at dyrke fritstående allétræer i et mindre omfang sammen med sin bror. Efter en årrække år ophørte samarbejdet, hvorefter Jan besluttede at fortsætte alene. For tyve år siden skiftede Jan fra fritstående allétræer til allé- og prydtræer med fokus på dyrkning i beholdere for at have et bredt udvalg hele året. Ikke blot sortimentet blev ændret, men også sammensætningen af familievirksomheden. Jans egne sønner, Jan Jr. , Gijs, Wim og Erik, kom med i arbejdet på planteskolen fra 2000 og frem. I dag udgør de, sammen med 3 andre medarbejdere, det stærke team bag træplanteskolen "t Kempke.

Bring nature home

Du behøver ikke at gå langt for at nyde naturen. Hvis du omdanner din have til et frodigt paradis med planter og træer, kommer naturen meget tæt på. For hvis der er noget, der signalerer natur, så er det træer. Derfor bringer træplanteskolen "t Kempe det bedste frem i hvert enkelt træ, så alle kan få mest mulig glæde af naturlige omgivelser i nærheden af deres eget hus. Som træplanteskolen "t Kempe siger: "Bring nature home".

Boomkwekerij 't Kempke

Marktplaats 5a
4043 JX Opheusden


T. +31 (0)488 441 567
info@kempke.eu